Smaak

Bij Chupitos draait alles om de ervaring. Ook ervaring met smaak. Laat die smaakpapillen maar werken, dit ga je gegarandeerd lekker vinden!

After Eight Auto drop Danoontje Raketje Strawberry Cheesecake

Sensatie

Dit pakket bestaat uit de meest sensationele shotjes, ze zien er niet alleen vet uit. Ze smaken ook sensationeel.

Chemistry Pepernootje Jack in the Box Flatliner Bollywood

Snoep

Voor de echte snoepjes liefhebbers, al deze shotjes worden namelijk met een bijpassend snoepje geserveerd.

Drunken monkey Mini appletini Strawberry dip Peach blush Aloha

Signature

De klassiekers onder de shotjes bij Chupitos zijn: Harry Potter, Marshmallow, Sechuan Button, Alien Brain en onze eigen Sour Red. Hier krijg je eigenlijk van alles een beetje. Vuur shotjes, shotje met snoep, een mooi gelayerd shotje & een smaaksensatie. Kortom: Onze favorieten gecombineerd met de meest populaire Chupitos shots.

Harry Potter Marshmallow Sechuan Button Alien Brain Sour Red
 

Concept

Chupitos is hét instituut van de shotjes! Naast onze 4 uitgaansgelegenheden verspreid over heel Nederland, zijn wij nu ook op locatie te boeken met Chupitos on the Road.

Voor ons nieuwste concept hebben wij de dertig lekkerste, gekste en meest geliefde shotjes voor u verzameld. Uit deze verzameling kunt u een pakket samenstellen dat precies aansluit bij uw wensen. Of het nu gaat om een verjaardag, bruiloft, bedrijfsfeest, studentenfeest of een andere reden voor een feestje, wij zorgen samen met onze ervaren Shotmasters dat de echte Chupitos beleving bij u op locatie komt.

Heeft u vragen of opmerkingen stuur gerust een e-mail met uw vragen en of opmerkingen naar info@chupitosontheroad.nl of neem telefonisch contact op via 06-53828914.

Vraag vrijblijvend een offerte aan